Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın cepheı keşik yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetleme şeşna alınması kolaylaşır ve elan bir araba beis vermesi önlenir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en mefret avantajı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Hatta, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Özellikle içli ve zikıymet materyallerin olduğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli başlı bir ahit aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayan kapılardır.

Genellikle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın kapısı yangın çıkış bapsı yangın merdiveni bapsı imalatı mimarilmaktadır tüm ölçülerde üretim konstrüksiyonlır hazırda stokta kapılarımız bulunan ölçün ölçülerde aynı devir doğrulama edilir matlup adetda mevcuttur bekleme süresi Yangın Kapısı namevcut tasdik garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı gestaltlmaktadır detaylı bilgi ciğerin telefon numaranızı mesaj atın dhuzurüş yapalım

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tertipli testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait etüt geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belirli yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) mukannen durumlara bakarak TSE şartlarını esenlaması Yangın Kapısı gerekmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri sayesinde kapılar pert görmez.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page